A Trimble GPS termékeiről 

A professzionális helymeghatározási piac egyik meghatározó cége.
A termékeiket azért fejlesztik, hogy a felhasználók az új technológia
lehető legtöbb előnyét kihasználhassák.

Bár a cég fő tevékenysége a GPS technológiára épül, a Trimble élen jár a kapcsolódó iparágak területén is. Rendszereiben tökéletesen ötvözi a lézer, és optikai mérőeszközök; a belső érzékelésen alapuló navigációs rendszerek; a rádiós telekommunikációs eszközök; és a kifinomult szoftverek lehetőségeit. Ezen technológiák együttes alkalmazásával érik el, hogy egyszerű és költséghatékony megoldásokat találnak a legbonyolultabb feladatokhoz is.

EZ-Guide 250 sorvezető

Csúcsminőségű sorvezető most akciós áron. A Trimble, büszkén mutatja be legújabb EZ-Guide 250 sorvezetőjét.
Az egyszerű, magyar nyelvű kezelőfelület és a színes kijelző segítségével bárki azonnal használhatja. További előnye, hogy EZ-Steer kormányautomatikával bővíthető,
így nagyon kedvező áron érheti el az automatikus kormányzást. Többféle művelési mintát ismer, ezen kívül területmérésre is alkalmas.

 

EZ-Guide 500 sorvezető Nagyobb kép

Az EZ-Guide 500 egy igazi világújdonság, mert egy készülékben benne van az óriás, színes kijelző; az adatrögzítés lehetősége és bővíthetőség automatikus szakaszolóval. A beépített kétfrekvenciás GPS-vevő lehetőséget biztosít akár a 2 cm-es abszolút pontosság elérésére és robotpilóta használatára is. A készülék magyar nyelvű szoftverrel működik.

Olvasd tovább...   Olvasd tovább...
EZ-Steer   kormányautomatika

Nagyobb képA kormányautomatika egy olyan kiegészítő eszköz a sorvezetőkhöz, mely a beszerelést követően a sorvezető utasításait követve végigvezeti a gépet az aktuális soron.
A fordulóknál, ha beavatkozást észlel, átengedi az irányítást a járművezetőnek.

 

  EZ-Boom permetező vezérlő

Nagyobb képSegítségével könnyedén elkerülheti az átfedéseket és a duplán kezelt területeket villanyoszlopok kerülésekor vagy az alaktalan táblák forgóinál. Nem kell a gépkezelőnek figyelnie, hogy a megfelelő szakaszokat a megfelelő időben kapcsolja ki, illetve ne feledkezzen el a visszakapcsolásról sem. Tetemes inputanyag megtakarítás érhető el a növényvédelmi munka tökéletes elvégzése mellett.

Olvasd tovább...   Olvasd tovább...

Robotpilóta

Miért használjak robotpilótát ?

Olvasd tovább...